Profesii

Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un economist în construcţii

Oana Tufăroiu, sales & operations director în cadrul Humangest Group

Pentru poziţia de economist în domeniul construcţiilor, angajatorii caută absolvenţi de studii superioare în domeniul economic, o experienţă de minimum doi ani pe un post similar şi cunoştinţe de operare pe calculator în suita de aplicaţii Microsoft Office. De asemenea, candidaţii trebuie să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Oana Tufăroiu, sales & operations director în cadrul Humangest Group Pentru poziţia de economist în domeniul construcţiilor, angajatorii caută absolvenţi de studii superioare în domeniul economic, o experienţă de minimum doi ani pe un post similar şi cunoştinţe de operare pe calculator în suita de aplicaţii Microsoft Office. De asemenea, candidaţii trebuie să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Autor: Adelina Mihai

13.12.2017, 00:05 3219
Salariul oferit unui economist care lucrează în sectorul construcţiilor este de 3.000 de lei net pe lună, la care se adaugă un set de beneficii format din tichete de masă şi traininguri de specialitate, arată datele firmei de recrutare şi închiriere de forţă de muncă în regim temporar Humangest România.
 
„Pentru o astfel de poziţie, angajatorii caută absolvenţi de studii superioare în domeniul economic, o experienţă de minimum doi ani pe un post similar şi cunoştinţe de operare pe calculator în suita de aplicaţii Microsoft Office. De asemenea, candidaţii trebuie să cunoască limba engleză la nivel avansat“, a spus Oana Tufăroiu, sales & operations director în cadrul Humangest Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO