Profesii

Una dintre cele mai cunoscute firme de „vânătoare” de executivi l-a recrutat pe fostul şef de HR al Renault, Radu Mavrodin

Una dintre cele mai cunoscute firme de „vânătoare”...
07.10.2016, 20:09 1554

Radu Mavrodin, care a fost în ultimii şapte ani HR Director România pentru Renault, Vicepreşedinte HR Euromed şi HR Director Turcia, a fost recrutat de Pedersen & Partners, firmă de Executive Search, în funcţia de Client Partner, Industrial Practice Europe.

Pedersen & Partners este prezentă în 52 de ţări şi vrea să îşi extindă echipa de practică industrial europeană.

Astfel, Radu Mavrodin se va ocupa de dezvoltarea practicii industriale a Pedersen & Partners în Europa, fiind parte a biroului din Bucureşti.

El a mai fost  Director de Strategie, e-Business Partnership Director, Africa Business Controller şi Division Country Director pentru Lafarge. A intrat în managementul resurselor umane în 2005, în Michelin, ca Director în România şi Balcani, precum şi la sediul central din Franţa, în rolul de Competencies Project Leader. Ultimii 7 ani Radu i-a petrecut ca membru a echipei Renault, ocupând funcţiile de HR Director România, Vicepreşedinte HR Euromed Africa şi HR Director Turcia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO