Profesii

Unilever South Central Europe o promovează pe Ana-Maria Pâslaru în funcţia de country managing director pentru Ţările Baltice

Unilever South Central Europe o promovează pe Ana-Maria...

Autor: Roxana Rosu

30.03.2018, 13:26 389

Ana-Maria Pâslaru, director de marketing în cadrul Unilever South Central Europe, va prelua funcţia de Country Managing Director pentru Ţările Baltice în cadrul Unilever.

Ţările Baltice formează o enitate de business în regiunea Europa Centrală şi de Est (CEE), regiune din care face parte şi Unilever South Central Europe.

Ana-Maria Pâslaru a ocupat funcţia de Director de Marketing Home & Personal Care USCE & CEE Home Care din anul 2015.

În această perioadă, a coordonat campanii naţionale de impact pentru brandurile Dove, Dero, Clear, Rexona, Omo, Cif, Domestos, Savo şi a condus activitatea categoriilor de produse pentru îngrijirea locuinţei din Europa Centrală şi de Est.

Ana-Maria Pâslaru şi-a început cariera în Unilever în anul 2007 în rolul de management trainee şi a deţinut mai multe funcţii în cadrul departmentelor de marketing şi customer marketing.

În urma acestei promovări, Monica Tamaş, Senior Category Manager Laundry, va prelua funcţia de Home and Personal Care Leader şi se va alătura boardului Unilever South Central Europe. Monica Tamaş s-a alăturat echipei Unilever în anul 2013, având o experienţă de 13 ani în marketing şi a contribuit la construirea categoriilor de Home Care, cu o atenţie deosebită asupra impactului în societate pentru un model de business sustenabil.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO