Unu din cinci angajatori intenţionează să îşi mărească echipa

13 sep 2017 Autor: Mediafax

Unul din cinci angajatori din România plănuieşte să-şi sporească numărul de angajaţi în trimestrul IV, conform ediţiei aferente intervalului octombrie – decembrie 2017 a studiului ManpowerGroup privind perspectivele angajării de forţă de muncă. 

20% dintre angajatori intenţionează creşteri de personal, 12% dintre angajatori au de gând să facă reduceri şi 66% nu au în vedere nicio schimbare, ceea ce rezultă într-o Previziune Netă de Angajare ajustată sezonier de +15%, cu un punct procentual mai puternică decât cea raportată în trimestrul III/2017 şi cu trei puncte procentuale mai robustă decât în trimestrul IV/2016.  

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.09.2017

 
Cuvinte cheie:
angajatori
, angajare
, angajati
, forta de munca
, perspective
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide