Profesii

Video ZF Live. Daniel Florescu, Kinnarps: Piaţa muncii se schimbă. Angajaţii nu vor mai fi nevoiţi să muncească de la birou opt ore pe zi, ci îşi vor putea desfăşura activităţile indiferent de loc

Autor: Bianca Dorobanţu

24.10.2016, 14:38 2124

Stilul tradiţional de management, conform căruia angajaţii sunt nevoiţi să muncească de la biroul fizic pentru a fi cât mai aproape de şefii lor se va schimba în viitor, iar oamenii nu vor mai sta la birouri opt ore/zi, într-un loc fix, ci îşi vor putea desfăşura activităţile şi îndeplini sarcinile în orice alte locuri, a spus Daniel Florescu, de la Kinnarps în cadrul ZF Live.  

„Marea problemă care apare vine dinspre domeniul managementului. La momentul de faţă nu eşti un anagajat bun dacă şeful nu te vede că munceşti. Acesta este stilul traditional de management. Acesta este motivul pentru care îţi trebuie un loc, trebuie să stai acolo cât mai aproape de ochii şefului ca să fii văzut.

Din fericire aceste lucruri se vor schimba pentru că şeful nu va mai avea timp să-şi urmărească angajaţii, să vadă dacă sunt la locul lor sau nu. Vom ajunge la management by objectives şi nu vom mai avea de lucrat 8 ore/zi, ci vom avea de efectuat nişte activităţi pentru firmă. Dacă noi spunem ce am făcut şi nu unde am fost prezenţi, atunci şi acest mod de a vedea poziţia mea, ca angajat în firmă ca un scaun, cu dulap şi masă se va schimba, pentru că nu voi mai avea nevoie de ele. Voi avea un loc unde va trebui să-mi desfăşor activitatea”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO