Profesii

VIDEO ZF Live: Florentina Şuşnea, managing partner, PKF Finconta: Oamenii de afaceri au înţeles că au nevoie de management profesionist pentru a dezvolta businessul

Autor: Alexandra Cepăreanu

02.03.2018, 21:00 519

Mediul de afaceri local a trecut într-o nouă etapă de dezvoltare în condiţiile în care antreprenorii au început să înţeleagă că pentru creşterea businessului au nevoie de manageri profesionişti şi că pe aceştia îi pot selecta chiar dintre oamenii care au crescut alături de companie.

„Businessul românesc se află într-o etapă mult mai bună faţă de acum 4-5 ani, deoarece oamenii de afaceri au înţeles că pentru a trece la o nouă etapă de dezvoltare a organizaţiei au nevoie de un management profesionist”, a spus Florentina Şuşnea, managing partner la PKF Finconta, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

PKF Finconta este o firmă care oferă servicii de contabilitate, consultanţă fiscală şi audit financiar, cu 54 de angajaţi, deschisă în aprilie 2002. Este una dintre principalele 10 firme de profil din România, fiind membră a PFK International Ltd.

Ea consideră că în dezvoltarea businessului este foarte important pentru proprietari să ştie când este momentul să treacă la următoarea etapă şi să delege un director executiv profesionist, de preferat un om care a crescut în cadrul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO