Profesii

Viorel Cataramă are aprobarea ASF pentru a aduce producătorul de mobilă Elvila la bursa românească

Viorel Cataramă are aprobarea ASF pentru a aduce...

Autor: Liviu Popescu

23.01.2018, 16:49 588

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), supraveghetorul pieţei de capital, pieţei de asigurări şi al pieţei pensiilor private, a aprobat emiterea certificatului de înregistrare al valorii mobiliare în vederea admitereii la tranzacţionare a producătorului de mobilă Elvila Bucureşti.

“Emiterea Certificatului de Înregistrare a Valorilor Mobiliare aferent admiterii la tranzacţionare pe Sistemul Alternativ de Tranzacţionare (AeRO) administrat de BVB a societăţii Elvila S.A. Bucureşti”, este decizia ASF de astăzi.

Producătorul de mobilă Elvila, controlat de omul de afaceri Viorel Cataramă, a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 52,2 mil. lei (circa 11,6 mil. euro) în creştere cu 5% faţă de anul precedent, înregistrând un profit net de aproape un milion lei (peste 220.000 de euro), potrivit reprezentanţilor companiei.         

În Catalogul Francizelor din România eidiţia 2017 ZF a scris că Elvila are o reţea de 29 de magazine din care jumătate în franciză.

Compania, cu o istorie de peste 25 de ani, are activitate atât în producţia, cât şi în retailul de mobilă, fie el pentru casă, birou sau HoReCa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO