Profesii

Willbrook are un nou director de leasing, venit de la GTC

Autor: Cristi Moga

17.01.2012, 00:00 465

Compania de dezvoltare imobiliară Willbrook, care a realizat turnul de birouri Cathedral Plaza din centrul Capitalei, a recrutat-o pentru poziţia de director al departamentului comercial leasing pe Raluca Ţeposu, fostul director al departamentului de marketing şi vânzări din cadrul companiei GTC România.

Ţeposu a lucrat în cadrul GTC în perioada 2004 - 2011, anterior lucrând pentru birourile din Bucureşti şi Praga ale firmei de consultanţă imobiliară Colliers International. Willbrook are spaţii importante de birouri disponibile atât în Cathedral Plaza, clădire care nu a fost dată încă în folosinţă potenţialilor chiriaşi din cauza unui litigiu, dar şi în proiectul Platinum Business & Convention Center de pe şoseaua Bucureşti - Ploieşti.

În perioada petrecută la GTC, Ţeposu a gestionat contractele cu chiriaşii din clădiri precum City Gate sau America House, spun reprezentanţii Willbrook. Daiana Voicu, cea care a condus activitatea locală a Willbrook în ultimii ani, a părăsit compania la finalul lui 2011.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO