Profesii

ZF dezbate principalele teme ale pieţei muncii într-o conferinţă organizată pe 21 aprilie la Cluj

ZF dezbate principalele teme ale pieţei muncii într-o...

Autor: Adelina Mihai

14.04.2015, 00:05 157
Banca Transilvania, producătorul de com­ponente auto Fujikura Automotive şi com­­pa­nia de inginerie E­mer­­son sunt cei mai mari anga­jatori pri­­vaţi din judeţul Cluj, po­tri­vit datelor fur­nizate de Ins­­pecţia Muncii pe baza infor­maţiilor extrase din aplicaţia Revisal.
 
Piaţa muncii din Cluj, caracterizată de o rată de ocupare mai mare decât în restul ţării, de un şomaj scăzut şi de salarii mai mari ca în alte judeţe, se confruntă cu deficit de personal în sectorul IT, dar şi cu o dificultate tot mai mare în recrutarea de specialişti în producţie care să cunoască o meserie. În acest context, ZF Corpo­rate, platforma online de ştiri de business cu plată a Ziarului Financiar, va or­ga­niza în această lună prima ediţie a dez­baterilor HR Insider organizată la Cluj, pe tema: „Plusurile şi minusurile pieţei muncii din Cluj. Cum pot companiile din Cluj să atragă şi să menţină cei mai buni angajaţi din ţară”.
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO