Profesii

VIDEO ZF LIVE. Daniel Rosner, program manager Innovation Labs: Avem nevoie în şcoli de mai multe programe de educaţie în zona antreprenoriatului

Autor: Alexandra Marcu

30.05.2016, 00:06 381

Săptămâna trecută a avut loc premierea câştigătorilor proiectului Innovation Labs, un accelerator de business, la care au participat 124 de echipe, iar Lucian Stroie, Flavia Oprea şi Gabriel Rotaru s-au aflat pe podium. „Innovation Labs este un program destinat start-up-urilor tehnice. Învăţăm tinerii să interacţioneze cu potenţialii clienţi şi să facă produse utile în piaţă“, a spus Daniel Rosner, program manager Inno­vation Labs în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Participanţii au avut un program intens cu trei luni de mentorat. Avem nevoie în şcoli de mai multe programe de educaţie în zona antreprenoriatului“, a completat acesta.

Flavia Oprea a participat la concurs cu un device destinat zonei medicale care ajută specialiştii ORL să detecteze echilibrul urechii interne a unui pacient, dar şi postura acestuia.

Gabriel Rotaru a conceput un produs pentru a ajuta agricultorii români oferindu-le informaţii despre sol, salinitate, PH sau temperatura acestuia. Proiectul poartă numele Serafim. Acesta este alcătuit din două componente: câţiva senzori şi o dronă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO