Profesii

ZF organizează astăzi ZF HR Trends: cum arată viitorul muncii în era tehnologiei

ZF organizează astăzi ZF HR Trends: cum arată viitorul...

Autor: Adelina Mihai

28.03.2017, 00:07 228

ZF organizează astăzi cea de-a XII-a ediţie a ZF HR Trends, evenimentul anual dedicat pieţei muncii, care va reuni aproximativ 200 de specialişti în resurse umane din România.

Tema ediţiei din acest an, „Viitorul muncii în era teh­no­lo­giei“, îşi propune să traseze principalele tendinţe cu pri­vire la modul în care se adaptează companiile din Ro­mânia la schimbările aduse de tehnologie, cum a schimbat digita­liza­rea procesele de HR şi cum poate creşte numărul anga­jaţilor bine plătiţi cu ajutorul digitalizării. Invitatul special al ediţiei din acest an este Steve Wells, unul dintre autorii cărţii „The Future of Business“, analist, viitorolog şi manager de proiect la Fast Future Publishing.

Despre influenţa digitalizării pe piaţa muncii din România va vorbi şi Andrei Caramitru, partener la firma de consultanţă Boston Consulting Group, iar despre modul în care tehnologia a schimbat munca angajaţilor din fabrici va povesti Nicu Durău, directorul de resurse umane al producătorului de aluminiu Alro. În total, evenimentul va reuni 20 de speakeri, directori de resurse umane, consultanţi sau manageri din companiile locale.

La eveniment va participa în calitate de speaker şi Adrian Marius Dobre, secretar de stat în cadrul Ministe­rului Muncii şi Justiţiei Sociale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO