Proprietăţi

Austriecii de la Raiffeisen s-au înfipt în nordul Bucureştiului cu un mall şi ameninţă Băneasa lui Popoviciu

Austriecii de la Raiffeisen s-au înfipt în nordul Bucureştiului cu un mall şi ameninţă Băneasa lui Popoviciu

Autor: Cristi Moga

23.03.2012, 11:38 9023

Grupul austriac Raiffeisen, prin divizia de dezvoltare imobiliară Raiffeisen Evolution, şi-a înfipt steagul în mijlocul zonei de nord a Capitalei, cea mai bogată din oraş, fiind pregătit să "atace" prin construcţia propriului mall centrul comercial Băneasa, controlat de oamenii de afaceri Gabriel Popoviciu şi Radu Dimofte.

Austriecii au ajuns la un grad de ocupare de aproape 70% a proiectului Promenada Mall, cu un an şi jumătate înaintea inaugurării. Proiectul va avea o suprafaţă închiriabilă de aproape 36.000 de metri pătraţi, jumătate cât mallul din Băneasa, şi au semnat contracte cu retaileri precum Billa, Flanco, H&M, C&A sau Inditex (Zara), potrivit informaţiilor ZF.

Proiectul este construit de firma Strabag şi finanţat de Raiffeisen Viena, astfel că se poate vorbi despre o afacere austriacă pe toate planurile. Situat în zona de nord a oraşului, lângă staţia de metrou Aurel Vlaicu şi mărginit de trei artere importante (şoseaua Pipera, Calea Floreasca şi bd. Barbu Văcărescu), Promenada Mall va deservi o zonă de birouri cu o suprafaţă de circa 150.000 mp la momentul finalizării construcţiei.

Cu ce chiriaşi vine Promenada Mall

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO