Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti va fi gata abia în iunie. Nu s-a respectat niciun termen până acum

20 mar 2012 Autor: Bogdan Alecu

Autostrada Bucureşti-Ploieşti va fi gata abia în iunie potrivit constructorilor proiectului, citaţi de Ştirile Pro TV, acesta fiind cel de-al treilea termen anunţat numai pentru acest an.

La ultima sa vizită oficială pe şantier, fostul premier Emil Boc anunţa oficial în toamna anului trecut că autostrada va fi terminată în luna aprilie a acestui an, în contextul în care "doar un singur pod" mai întârzie finalizarea construcţiei.

ZF a fost imediat după vizita fostului premier pe autostradă de la un capăt la celălălt pentru a descoperi că aproape un întreg tronson nu fusese construit, nu doar un singur pod, în timp ce prima şi ultima porţiune din autostradă erau aproape gata. Dacă la acea vreme termenul a fost amânat din decembrie 2011 pentru aprilie 2012, acum problema constructorilor a fost reprezentată de iarna grea şi a ninsorilor.

Pentru a finaliza oficial autostrada trebuie finalizat şi sensul giratoriu care va face conexiunea dintre A3 şi Centura de Vest a Ploieştiului. Construcţia acestuia nu a demarat încă datorită unor probleme legate de exproprierile din Bărcăneşti, jud. Prahova, dar au fost instalate panourile de semnalizare pentru acesta pe şoseaua de centură, pe sensul dinspre Comarnic spre Bucureşti.

 
Cuvinte cheie:
Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti
Vizualizari:
Printeaza
Momentan sunt 2 comentarii Comenteaza si tu
Comentarii (2):
gcorneille - 21 martie 2012, 00:04

Ce tare: "Pentru a finaliza oficial autostrada trebuie finalizat şi sensul giratoriu care va face conexiunea dintre A3 şi Centura de Vest a Ploieştiului. Construcţia acestuia nu a demarat încă datorită unor probleme legate de exproprierile din Bărcăneşti, jud. Prahova, dar au fost instalate panourile de semnalizare pentru acesta pe şoseaua de centură." N-avem sens giratoriu, dar avem panouri de semnalizare pentru el.

psyho - 20 martie 2012, 13:16

asta-i buna, stiti cumva un proiect , constructie orice sa fie finalizat la timp in tara asta?nu se respecta niciun termen la nici un proiect in orice domeniu in care este implicat statul.

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide