Proprietăţi

BCR a vândut clădirea magazinului Zara din Sibiu cu 2 mil. euro

BCR a vândut clădirea magazinului Zara din Sibiu cu 2 mil. euro

Autor: Cristi Moga

22.06.2012, 00:07 3799

Omul de afaceri Dumitru Ghişe, care deţine în Sibiu şi Cluj două hoteluri afiliate lanţului Golden Tulip, a cumpărat de la o subsidiară a grupului BCR pentru un preţ cuprins între 2 şi 2,5 milioane de euro clădirea magazinului Zara din Sibiu, potrivit informaţiilor ZF.

BCR deţinea de mai mulţi ani în portofoliu clădirea istorică cu o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi din centrul Sibiului pe care în toamna anului trecut a închiriat-o integral către spaniolii de la Zara, iar în primăvara acestui an a găsit client să o cumpere.

"Activul a devenit disponibil ca urmare a optimizării spaţiilor ocupate de bancă - unitatea BCR fiind relocată cu mai mult timp în urmă - şi a fost lichidizat prin vânzare către un investitor la un preţ negociat între părţi", au precizat reprezentanţii BCR. Dumitru Ghişe nu a putut fi contractat până la închiderea ediţiei.

Tranzacţia a fost intermediată de firma de consultanţă imobiliară DTZ Echinox, care a asistat şi la contractul de închiriere a clădirii către Zara.

Citiţi materialul integral pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO