Proprietăţi

Cât costă apartamentele din Capitală la începutul anului

Autor: Cristi Moga

03.01.2011, 23:50 43

Apartamentele vechi cu trei camere, confort 1, din Bucureşti aupreţuri pornind de la circa 50.000 de euro în cartiere precumRahova şi ajung la 70.000 de euro în Dristor, zonă mai bine cotată,cu acces la metrou, potrivit datelor de pe site-ul anuntul.ro.

Comparativ cu începutul anului trecut, preţurile au scăzut cuvalori cuprinse între 10% şi 20%, reduceri mai mari înregistrândapartamentele din Militari, spre exemplu, în timp ce în zona CamilRessu proprietarii au ţinut mai mult de preţ. Consultanţii spun căpreţurile pot înregistra şi în acest an noi scăderi, dar nu lavalori semnificative, în condiţiile în care stocul de apartamenteieftine de pe piaţă este destul de redus, iar numărul celor dispuşisă plătească în jur de 50.000-60.000 de euro pe apartamente estedestul de ridicat.
Interesul a început să crească datorită faptului că banii cu carela începutul lui 2008, înainte de criză, putea fi cumpărată înBucureşti doar o garsonieră pot fi folosiţi acum pentru achiziţiaunui apartament cu trei camere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO