Proprietăţi

Credeţi că îi poate opri ceva? Două macarale şi zeci de muncitori lucrează pe cod portocaliu la cea mai înaltă clădire din Bucureşti

 Credeţi că îi poate opri ceva? Două macarale şi zeci de muncitori lucrează pe cod portocaliu la cea mai înaltă clădire din Bucureşti

Autor: Cristi Moga

13.02.2012, 15:25 3873

Lucrările la imobilul de birouri Sky Tower din Bucureşti, care va deveni în următorul an cea mai înaltă clădire din Capitală, dar şi din ţară, continuă şi astăzi, în ciuda ninsorii şi a avertizării cod portocaliu valabile în jumătatea de sud a ţării.

Deşi imaginea este înceţoşată, prin camerele de supraveghere care pot fi accesate aici proiectului se văd câteva zeci de muncitori care au activitate pe şantier, precum şi mai multe utilaje medii făcând manevre la sol.

În acelaşi timp, şi cele două macarale, aflate la o înălţime de circa 100 de metri, aveau activitate astăzi în jurul orei 15.00 (la momentul scrierii acestei ştiri).

Structura acestei clădiri a ajuns la aproape 20 de etaje (circa 80 de metri), iar în decus de un an imobilul ar trebui finalizat (36 de etaje şi 135 de metri înălţime) pentru a primi angajaţii băncii Raiffeisen, proprietarul clădirii, precum şi alţi viitori chiriaşi.

Antreprenorul general este firma austriacă Strabag, în timp ce dezvoltator este Raiffeisen Evolution, companie care va realiza şi un mall în imediata apropiere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO