Proprietăţi

Cu 40 de ore înaintea deschiderii, dezvoltatorii mallului Electroputere Craiova amână inaugurarea cu două zile

 Cu 40 de ore înaintea deschiderii, dezvoltatorii mallului Electroputere Craiova amână inaugurarea cu două zile

Autor: Cristi Moga

15.11.2011, 21:02 2324

Centrul comercial Electroputere Craiova, a cărui deschidere era programată pentru dimineaţa zilei de joi, 17 noiembrie, va fi inaugurat cu o întârziere de două zile, au precizat pentru ZF reprezentanţii Auchan România, principala "ancoră" a proiectului.

Ziarul Financiar a prezentat astăzi imagini de pe şantierul proiectului, din care se putea observa că nivelul de finisare a numeroase spaţii nu permitea primirea clienţilor într-un timp atât de scurt. Într-un final, inaugurarea a fost reprogramată pentru sâmbătă dimineaţa, la ora 8.00.

De altfel, şi sâmbătă vor fi deschise doar hipermarketul Auchan şi o parte din magazinele de îmbrăcăminte, reprezentanţii C&A şi New Yorker confirmând la începutul săptămânii ca sunt gata pentru inaugurarea noilor unităţi.

Centrul comercial Electroputere Craiova a fost realizat "pe repede înainte", lucrările fiind începute în acest an, în condiţiile în care dezvoltatorii beneficiau deja de structura unei vechi hale industriale a platformei Electroputere.

Proiectul va avea într-o primă fază o suprafaţă de 43.000 de metri pătraţi, iar ulterior va fi extins cu spaţii pentru magazine Leroy Merlin, Decathlon, Altex şi Norauto.

De asemenea, Zara şi H&M, doi dintre cei mai populari retaileri de îmbrăcăminte de pe piaţa locală, vor deschide magazine în cadrul proiectului în vara anului viitor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO