Proprietăţi

De la shopping, direct la meci: Carrefour va deschide un hipermarket în Mega Mall-ul de lângă Arena Naţională

De la shopping, direct la meci: Carrefour va deschide un hipermarket în Mega Mall-ul de lângă Arena Naţională

Autor: Cristi Moga

13.11.2011, 14:59 1966

Francezii de la Carrefour sunt reţeaua de hipermarketuri cu cea mai bună acoperire la nivelul Bucureştiului, cu opt unităţi funcţionale, dar continuă să se extindă, astfel că au semnat în toamna acestui an un contract de închiriere a unui spaţiu în viitorul centru comercial Mega Mall din Bucureşti, care va fi dezvoltat pe platforma Electroaparataj de lângă stadionul Arena Naţională.

Proiectul este dezvoltat de compania austriacă Real 4 You, iar lucrările ar putea începe anul viitor, pe măsură ce vor fi obţinute toate autorizaţiile, gradul de preînchiriere a centrului comercial va creşte, iar investitorii vor obţine finanţare pentru construcţie.

Mallul este închiriat de către firmele DTZ Echinox şi Colliers, care nu au comentat informaţiile, în timp ce reprezentanţii Carrefour au declarat că "de îndată ce vom avea ceva de comunicat legat de expansiune, o vom face noi".

Mega Mall va avea o suprafaţă de 70.000 de metri pătraţi, iar acest magazin Carrefour va intra în competiţie în primul rând cu reţeaua Cora, atât cu magazinul din Pantelimon, primul al companiei pe piaţa locală şi unul cu vânzări foarte bune, cât şi cu cel din proiectul mallului ParkLake Plaza, a cărui construcţie a demarat în acest an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO