Proprietăţi

Dedeman va mai deschide două magazine până la sfârşitul anului. Vedeţi aici unde ajunge lanţul de bricolaj

Dragoş Pavăl a ales cele două oraşe în care va mai deschide magazine Dedeman până la sfârşitul anului. Vedeţi aici unde ajunge lanţul de bricolaj

Autor: Cristi Moga

15.09.2011, 11:19 2651

Unul dintre investitorii locali care au găsit în actuala situaţie o oportunitate de a se extinde este băcăuanul Dragoş Pavăl, care şi-a dublat reţeaua de magazine Dedeman în ultimii trei ani şi continuă să investească.

Până la sfârşitul anului vor mai fi deschise două magazine în Alba-Iulia şi Tulcea, care vor duce reţeaua de bricolaj la 26 de unităţi.

În plus, compania a semnat recent un ante-contract pentru achiziţia unui teren în Bistriţa, unde va fi ridicat un alt magazin în prima jumătate a anului viitor.

În acest context, Pavăl spune că nu va avea dificultăţi să îndeplinească obiectivul stabilit la începutul anului, şi anume creşterea veniturilor cu 10% în 2011, la peste 400 de milioane de euro.

"Suntem în grafic cu ce ne-am bugetat şi fără niciun dubiu ne vom îndeplini obiectivele. La jumătatea lunii octombrie vom deschide magazinul din Alba-Iulia, iar în noiembrie vom finaliza o investiţie de 10 milioane de euro la Tulcea, unde vom deschide un magazin de 10.500 de metri pătraţi. Clădirea este ridicată, suntem într-o zonă bună, la ieşirea spre Galaţi, într-un oraş în care este un singur magazin mai mare, şi anume un Kaufland", a declarat pentru ZF Dragoş Pavăl.

Dedeman a devenit în 2010 liderul pieţei de bricolaj, cu o cifră de afaceri de 369 de milioane de euro, principalii competitori pe această piaţă fiind reţelele Praktiker, Bricostore şi BauMax.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO