Proprietăţi

Doamna Ghica Plaza, 70 de familii în 616 apartamente

Doamna Ghica Plaza, 70 de familii în 616 apartamente

Autor: Cristi Moga

15.02.2011, 23:45 552

Ansamblul rezidenţial Doamna Ghica Plaza din cartierulbucureştean Colentina, finalizat în urmă cu un an, este locuit decirca 70 de familii, în condiţiile în care proiectul de nouăblocuri cuprinde 616 apartamente, de la garsoniere la patrucamere.

"În proiect sunt vândute în jur de 200 de apartamente, dar pânăîn prezent s-au mutat circa 70 de familii. Evident că volumul devânzări nu mai este la fel de mare, dar tranzacţii există înfiecare lună, fie că vorbim de vânzări sau închirieri", spuneCorina Dordoi, sales manager al proiectului.

Circa 70% din apartamentele disponibile sunt cu trei camere şiau preţuri pornind de la 110.000 de euro, fără TVA. Doamna GhicaPlaza este un proiect dezvoltat de firma Romfelt Real Estate,controlată de fondul Aktiva din Slovenia, în timp ce Dan Pascariu,Cristian Sima, Adrian Lustig, Călin Andrei Zamfirescu şi StanTîrnoveanu sunt acţionari minoritari, cei cinci controlând 36% dinfirmă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO