Proprietăţi

Fiii lui Căşuneanu ridică un turn de 100 de metri lângă Piaţa Unirii

Fiii lui Căşuneanu ridică un turn de 100 de metri lângă Piaţa Unirii

Autor: Cristi Moga

10.01.2013, 00:07 6277

Costel (29 de ani) şi Ionuţ Căşuneanu (26 de ani), fiii lui Costel Căşuneanu, antreprenorul ce controlează firma de construcţii Pa & Co Internaţional, vor ridica în parteneriat cu investitorul belgian Yves Weerts un turn de birouri cu o înălţime de aproape 100 de metri pe bulevardul Corneliu Coposu din Capitală, la 500 de metri de Piaţa Unirii.

În urmă cu o lună firma C & I Building, controlată de belgieni (75%) şi cei doi fii ai lui Căşuneanu (câte 12,5%), a obţinut de la Primăria Sectorului 3 autorizaţia de construire care le permite să ridice turnul cu 17 etaje şi o suprafaţă închiriabilă de 18.700 de metri pătraţi, iar arhitecţii afirmă că lucrările vor începe în perioada imediat următoare, în condiţiile în care a început amenajarea şantierului.

După Sky Tower şi Tower Center International, clădirea denumită Unirii View va ocupa a treia poziţie în topul celor mai înalte imobile de birouri din Bucureşti.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO