Firma care deţine "turnul fantomă" din Piaţa Victoriei, la un pas de insolvenţă

11 iul 2010 Autor: Cristi Moga

Firma Tower Center Internaţional, controlată de grupul Avrig 35, care deţine turnul de birouri cu acelaşi nume din Piaţa Victoriei, neocupat de mai bine de doi ani, este la un pas de insolvenţă ca urmare a solicitării companiei de construcţii Unger Steel.

Solicitarea firmei de construcţii a fost iniţial aprobată de către Tribunalul Bucureşti, pentru ca ulterior administratorii Tower Center Internaţional să formuleze recurs la această decizie, astfel că procedura a fost suspendată.

Potrivit Mediafax, Tower Center are datorii de 2 milioane de euro către firma de construcţii Unger Steel, în contul unor lucrări executate la clădire.

Deşi a fost finalizată încă din 2008, cea mai înaltă clădire din zona Piaţa Victoriei este încă neocupată din cauza unui litigiu între acţionari.

 
Cuvinte cheie:
Tower Center Internaţional
, Avrig 35

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide