Companii

„Hipermarket de jucării” de 4.500 de metri pătraţi, din noiembrie în Cotroceni Park

„Hipermarket de jucării” de 4.500 de metri pătraţi, din noiembrie în Cotroceni Park

Autor: Cristi Moga

14.06.2011, 23:31 571

Proprietarii mallului Cotroceni Park din Bucureşti au semnat uncontract de închiriere a unui spaţiu de 4.500 de metri pătraţi încadrul proiectului către firma Global Eye Investments, care vadeschide în luna noiembrie a acestui an un magazin specializat înjucării, cel mai mare de pe piaţa locală. Magazinul va fi situat laetajul unu, în zona de deasupra hipermarketului Real, undefuncţionează deja mai multe spaţii de joacă pentru copii.

"Segmentul principal de clienţi vizat este reprezentat deviitori părinţi, dar şi mămici şi tătici cu copii între 0 şi 12ani, care au un venit mediu de persoană de 1500 lei", spunreprezentanţii Cotroceni Park. Cotroceni Park este unul dintre celemai mari malluri din ţară, cu o suprafaţă închiriabilă de 76.000 demetri pătraţi, care numără printre chiriaşi companiile Real, CinemaCity, Inditex, C&A, New Yorker sau H&M. Mallul se află înproprietatea companiei israeliene AFI Europe, controlată de omul deafaceri Lev Leviev.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO