Proprietăţi

Plaza îşi deschide în extensie un "hipermarket pentru copii"

Plaza îşi deschide în extensie un "hipermarket pentru copii"
16.08.2010, 23:55 91

Proprietarii mallului Plaza România din cartierul bucureşteanDrumul Taberei au eliberat un spaţiu de aproape 7.000 de metripătraţi în cadrul mallului pentru a face loc unui "hipermarket alcopiilor" care va fi poziţionat pe etajele unu şi doi aleproiectului, în extensia finalizată în primăvara anului trecut."Anul viitor va fi deschis în Plaza un concept pentru familie şicopii, pe două etaje, operat de o companie elenă care a închiriatun spaţiu de aproape 7.000 de metri pătraţi", au declarat pentru ZFsurse din piaţa imobiliară.

Anchor Grup, firma care deţine mallul, a investit 10 milioane deeuro pentru realizarea extensiei, în care mai sunt operaţionale înprezent doar spaţiile pentru magazinul de încălţăminte Leonardo,cafeneaua Costa şi magazinele pentru copii Mothercare, Sam, Z şiMiniblu.

Mai mulţi chiriaşi au fost mutaţi în alte zone ale mallului, întimp ce alţii au închis magazinele din această zonă. În următoarelesăptămâni spaţiul ar urma să fie predat către noul chiriaş,amenajarea urmând să dureze aproximativ 10 luni. ReprezentanţiiAnchor Grup nu au comentat informaţiile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO