Proprietăţi

Proprietarul Cathedral Plaza a cerut revizuirea deciziei de anulare a autorizaţiei de construire

Autor: Cristi Moga

23.01.2011, 23:32 131

Firma Millennium Building Development, dezvoltatorul proiectuluide birouri Cathedral Plaza din Bucureşti, situat în imediatavecinătate a catedralei Sf. Iosif de pe strada Luterană, a depus ocontestaţie în anulare şi o cerere de revizuire împotriva decizieipronunţate de Curtea de Apel Suceava cu privire la anulareaautorizaţiei de construire, care ar putea determina demolareaturnului de 18 etaje.

Dezvoltatorul imobiliar, controlat de omul de afaceri Eyal Ofer, sejudecă de mai mulţi ani cu Arhiepiscopia Romano-Catolică cu privirela legalitatea construirii clădirii de birouri, un nou "episod"urmând a fi derulat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului(CEDO), către care investitorul imobiliar s-a adresat în acest caz."Situaţia valabilităţii autorizaţiei de construire este departe dea fi tranşată", spun reprezentanţii Millennium BuildingDevelopment, care precizează că şi primarul sectorului 1, cel carea eliberat autorizaţia de construire, a depus două cereri decontestaţie în anulare şi două cereri de revizuire a deciziei datede Curtea de Apel Suceava.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO