Proprietăţi

SAP a închiriat birouri pentru extindere în Bucureşti şi Timişoara şi angajează 150 de oameni în acest an

SAP a închiriat birouri pentru extindere în Bucureşti şi Timişoara şi angajează 150 de oameni în acest an

Autor: Cristi Moga

08.03.2012, 11:30 1155

Compania germană producătoare de software SAP, cu afaceri de peste 17 milioane de euro pe piaţa locală în 2010, a închiriat 800 de metri pătraţi de birouri în proiectul City Business Center din Timişoara şi s-a extins cu 450 mp în parcul de afaceri S-Park din nordul Capitalei, ca urmare a intenţiilor de extindere a activităţii.

În cadrul S-Park, proiect deţinut de fondul austriac de investiţii Immofinanz, SAP avea deja închiriat un spaţiu de 1.400 mp, astfel că a ajuns să ocupe 1.850 mp în clădirile situate în spatele Casei Presei.

La realizarea acestor tranzacţii compania a fost asistată de consultanţii firmei Jones Lang LaSalle.

"SAP intenţionează să angajeze peste 150 de specialişti în acest an, din Timişoara şi Cluj, în cadrul unui program de recrutare elaborat în strânsă cooperare cu cele mai importante universităţi din România: Universitatea Politehnică Bucureşti, Academia de Studii Economice Bucureşti, Universitatea Babeş Bolyai din Cluj, Universitatea de Vest Timişoara şi Universitatea Tehnică Cluj-Napoca", spune Gheorghe Olteanu, directorul centrului nearshore SAP din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO