Proprietăţi

Sud-africanii de la NEPI vor construi alături de Carrefour un mall de 50.000 mp în Ploieşti

Autor: Cristi Moga

10.02.2011, 12:14 108

Fondul sud-african de investiţii NEPI, cel mai activ cumpărătorde active imobiliare pe piaţa locală în ultimii doi ani, vaconstrui alături de grupul francez Carrefour un centru comecial cuo suprafaţă de 50.000 de metri pătraţi în Ploieşti, în imediatavecinătate a hipermarketului Carrefour, situat la ieşirea dinPloieşti spre Braşov.

"Am cumpărat un teren în dreapta magazinului Carrefour dinPloieşti şi am agreat principiile cu cei de la Carrefour Propertypentru dezvoltarea unui centru comercial cu o suprafaţă de 50.000de metri pătraţi, incluzând actualul spaţiu deţinut de Carrefour.În următoarele săptămâni vom începe procesul de autorizare şi maimult ca sigur vom începe lucrările în acest an", a declarat pentruZF Martin Slabbert, managing director al NEPI.

Ploieşti este unul dintre cele mai mari oraşe din ţară în carenu a fost construit până în prezent un centru comercial modern detip mall. Mai mulţi dezvoltatori precum Sonae Sierra sau AFI Europeau achiziţionat terenuri în Ploieşti, dar până în prezent niciunuldintre aceştia nu a început să construiască.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO