Proprietăţi

Tranzacţie în real-estate. One United cumpără un teren de 5,3 ha şi o clădire de birouri de la Immofinanz cu 39 mil. euro

Victor Căpitanu, acţionar One United

Victor Căpitanu, acţionar One United

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.11.2018, 00:07 4232

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties, controlat de Andrei Diaconescu şi Victor Căpitanu, a cum­părat terenul fostei fabrici Ventilatorul din Bucureşti, cu o suprafaţă de 5,3 hectare, şi o clădire de birouri din zo­na Victoriei din Capitală, ambele ac­tive fiind preluate de la compania austriacă Immofinanz.

„Valoarea tranzac­ţiei la pachet este de 39 de milioane de euro. Vom fa­ce acolo (pe terenul fostei fabrici Venti­latorul - n. red.) One Cotroceni Park, o dezvoltare mixtă de birouri, apar­tamente şi comercial“, spune Victor Căpitanu, acţionarul One United. Lucrările la noul ansamblu ar urma să înceapă în cursul anului viitor.

Terenul din zona Răzoare se află între două viitoare staţii de metrou, de pe magistrala către Drumul Taberei - Academia Militară şi Orizont.

Clădirea de birouri Bu­cha­rest Business Center din zona Victoriei din Bu­cureşti - cealaltă pro­prie­tate inclusă în această tranzacţie - are o suprafaţă închiriabilă de 11.672 de metri pă­traţi şi este dispusă pe 19 ni­veluri, potrivit informa­ţiilor de pe site-ul Immo­finanz.

One United are mai multe proiecte rezidenţiale finalizate, în construcţie sau care urmează să fie începute în următorii ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO