Special

Ne-am luat ţara înapoi, dar ce facem cu economia?

Cristian Hostiuc

Cristian Hostiuc

28.11.2014, 00:06 623

Misiunea noastră este de a fi alături de voi atunci când trebuie să ştiţi ce se întâmplă în economia noastră şi în lume, în domeniul vostru de activitate, şi când trebuie să aflaţi ce face concurenţa voastră.

De 16 ani parcurgem acest drum împreună. Am pornit cu o singură bandă, printul. Între timp am mai construit încă patru benzi pentru ca informaţia şi tot ce trebuie să ştiţi despre lumea în care activaţi să ajungă cât mai repede la voi. Acum suntem şi pe net, pe tabletă, pe smartphone şi pe video, cu ZF Live.

Noi, Ziarul Financiar, am crescut alături de voi, oamenii de business, şi visăm în continuare că împreună putem face mult mai mult pentru România, pentru ţara noastră.

Acum un an, la 15 ani de ZF, am vorbit despre conştiinţa de sine. Conştiinţa puterii. Mesajul nostru către voi, către lumea antreprenorială, a fost de a vă implica mai mult „în România“, de a vă uita şi dincolo de curtea voastră.

Credem şi vă cerem în continuare acest lucru, chiar dacă aceasta înseamnă o simplă declaraţie, o simplă luare de poziţie, o simplă vorbă. Astăzi, un antreprenor local, Octavian Creţu de la Romaqua, ne-a declarat despre cum este sprijinit capitalul local, capitalul vostru: pentru Nokia au făcut autostradă, iar la noi au tras o linie continuă pe şosea ca să nu mai putem intra cu camioanele la fabrică.

Astăzi, la aniversarea a 16 ani, Ziarul Financiar vă întreabă: ne-am luat ţara înapoi, dar ce facem şi ce faceţi cu economia?

Noi vă propunem ce ar fi trebuit să vă propună liderii noştri de mult: România 5%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO