Anuarul ZF - Top 100 cele mai valoroase companii din Romania

A cincea editie a anuarului "Top 100 cele mai valoroase companii din Romania" demonstreaza cum, dupa doi ani de scaderi abrupte, valoarea companiilor este in stagnare in 2010, existand chiar si timide semne de crestere - un punct de plecare incurajator pentru asteptarile privind economia romaneasca in 2011 si un reper pentru alcatuirea predictiilor in fiecare industrie.

Astfel, primele 100 de firme din energie, telecom, financiar, auto, constructii, media sau bunuri de larg consum au o valoare cumulata de 56 mld. euro in 2010, in usoara crestere fata de 55,7 mld. euro, inregistrata in 2009.

Ca in fiecare an, topul a fost alcatuit pe baza datelor financiare din anul anterior pentru companiile necotate si valoarea bursiera pentru cele cotate.

Noua ordine la varful clasamentului, care sunt performerii economiei romanesti, urcand si 30 de pozitii in top in 2010, dar si cine nu a putut tine pasul in cel mai greu an de criza - toate sunt analizate in "Top 100 cele mai valoroase companii". Acestor statistici li se adauga informatii relevante despre fiecare dintre cele 100 de firme in parte:

- cifra de afaceri si profitul net in ultimii cinci ani

- topul evenimentelor care au marcat dezvoltarea companiei in ultimele 12 luni

- contextul evolutiei pe piata a companiei

- actionariat

- management

"Top 100 cele mai valoroase companii" - radiografia completa a celor mai mari jucatori din economia romaneasca.

Top realizat in colaborare cu

Comanda Anuarul ZF "Top 100 cele mai valoroase companii din Romania" la pretul de 30 lei.

Alege modalitatea de plata din campul de mai jos.


Editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.
Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.

Descarca gratuit editiile electronice de mai jos:



AFACERI DE LA ZERO