UN START-UP PE ZI

A ajuns la 120.000 de euro cu un laborator şi o cofetărie în Bucureşti, dar are ambiţia să se extindă

17 aug 2017 Autor: Georgiana Călin

Cristina Dărvăreanu, un expert contabil şi consultant fiscal, a achiziţionat în urmă cu doi ani un labo­rator de pră­jituri, iar anul trecut a deschis o cofetărie şi a ajuns astfel la un business de 120.000 de euro în prezent. Printre planurile pe termen scurt se numără deschi­derea unei noi unităţi şi dublarea afacerilor. 

„Odată cu preluarea firmei am realizat că din cauza crizei multe companii din HoReCa nu supra­vieţuiesc. Un an mai târziu am schim­bat macazul şi am decis să ne adresăm direct clientului final“, spune antreprenoarea. Iar în 2016 a inaugurat punctul de vânzare Palmiye, pe o suprafaţă de circa 30 mp, în centrul comercial Pro­menada Mall.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.08.2017

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, extindere
, laborator
, afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide