Un start-up pe zi

A preluat afacerea de la părinţii săi şi a ajuns în zece ani la primul milion de lei

Ioana Ionescu, general manager al brandului YVY: Avem în producţie o linie de serviete smartbag, concept care ne aparţine.

Ioana Ionescu, general manager al brandului YVY: Avem în producţie o linie de serviete smartbag, concept care ne aparţine.

Autor: Simona Tatu

22.05.2018, 15:37 1174

Ioana Ionescu, o tânără din Bucureşti care deţine un business în producţia de genţi şi portofele pentru femei, a înregistrat afaceri de peste un milion de lei (circa 250.000 de euro) anul trecut. Brandul YVY a fost creat de părinţii Ioanei Ionescu şi a fost preluat de aceasta în anul 2005.  „Deşi a fost un an de tranziţie, anul 2017 a fost unul bun din punctul de vedere al vânzărilor.  YVY a înregistrat venituri totale de peste un milion de lei, iar rapoartele financiare arată că 2018 va depăşi performanţa anului precedent”, a spus Ioana Ionescu, general manager al brandului YVY.

Anul trecut, antreprenoarea a mutat fabrica unde lucrează peste 30 de angajaţi din Bucureşti în Sibiu.  Produsele realizate se vând în mare parte în România, însă antreprenoarea a avut contracte şi colaborări cu multe magazine din Europa, printre care şi cu magazinul Harrods din Londra.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO