Un start-up pe zi

Cea mai mare comandă a unui atelier din Bucureşti: 200 de aranjamente florale pentru un eveniment

Cea mai mare comandă a unui atelier din Bucureşti: 200...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

22.03.2014, 12:47 261
Antonia Manea are 35 de ani şi după ce a lucrat o perioadă în domeniul financiar-bancar şi în vânzări s-a întors la prima pasiune - arta - şi şi-a deschis în urmă cu aproximativ cinci ani atelierul floral Flower Decor din Bucureşti, unde creează aranjamente florale sau buchete pentru evenimente.
 
„Totul a început odată cu o prietenă care urma să se căsătorească şi care nu era mulţumită de oferta primită. A avut încredere în mine şi mi-a propus să îi realizez aranjamentele florale, buchetele - practic tot ce ţinea de flori. A urmat o altă prietenă şi o alta, au urmat postări ale fotografiilor, aprecieri ale cunoştinţelor şi nu numai, recomandări şi deja eram în business“, povesteşte antreprenoarea, absolventă a Liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza din Bucureşti şi a unei facultăţii de Geografie.
 
În cadrul atelierului din Capitală, antreprenoarea are un angajat şi mai mulţi colaboratori, însă spune că mai vin şi prietenii care vor să se deconecteze. „În funcţie de complexitatea aranjamentului durata realizării lui variază. Realizarea unui buchet durează cam jumă­tate de oră, mai mult sau mai puţin dacă este vorba despre un buchet simplu din trandafiri, de exemplu.“ Buchetele şi aranjamentele făcute în atelierul Flower Decor ajung atât la evenimente precum nunţi şi botezuri, cât şi la petreceri sau evenimente corporate.
 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.03.2014

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO