UN START-UP PE ZI

Doi fraţi din Cluj fac 100.000 de euro din genţi în care se transportă pizza

27 ian 2016 Autor: Mihaela Pascari

Mihai şi Ionuţ Spătar, doi fraţi din Cluj, au pus în urmă cu patru ani bazele unei afaceri care comer­cia­li­zează genţi ter­moizo­lante pentru pizzeri, cât şi alte accesorii şi produse din acest sector. Pentru anul acesta, clujenii care coordonează magazinul online genţitermoizolante.ro speră la afaceri de 100.000 de euro, o creştere cu circa 20% faţă de anul trecut.
 
„Ideea pornirii unei astfel de afaceri a apărut în urmă cu circa zece ani, când după o discuţie cu o cunoştinţă de a mea care lucra la o firmă de profil din Canada am realizat că în România nu prea există conceptul de livrare la domiciliu. Aşa am început colaborarea cu firma canadiană“, spune Ionuţ Spătar, unul dintre acţionarii magazinului online genţitermoizolante.ro (admi­nis­trat de firma Techsim Solutions).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.01.2016

 
Cuvinte cheie:
cluj
, frati
, pizza
, transport
, afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide