UN START-UP pe ZI

Două tinere din Focşani creează covoare româneşti într-o fabrică din sudul Chinei şi speră la vânzări de 40.000 de euro

13 ian 2016 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Andreea Batros (stânga) şi Flavia Scînteanu pregătesc primul magazin de prezentare

Două tinere din Focşani au investit 10.000 de euro într-un start-up prin care vor să promoveze covorul ca obiect de design interior şi se aşteaptă la afaceri de aproximativ 40.000 de euro în 2016, odată cu lansarea primei colecţii, intitulată Romanian Moods, sub marca „Dare to Rug“.
 
Flavia Scînteanu (26 de ani) şi Andreea Batros (31 de ani), amândouă cu experienţă în designul de interior în Milano şi în Shanghai, realizează covoarele printr-o tehnică manuală, folosind lână din Noua Zeelandă şi vopsele ecologice din Elveţia, într-o fabrică din sudul Chinei.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.01.2016

 
Cuvinte cheie:
tinere
, focsani
, china
, fabrica
, vanzari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide