Un start-up pe zi

Un atelier de prăjituri din Capitală în care lucrează 35 de angajaţi speră la vânzări de 1,3 mil. euro

6 ian 2017 Autor: Cristina Rosca

Alina Sudriu, antreprenoarea care împreună cu soţul său a fondat în urmă cu patru ani businessul Grace Couture Cakes, o cofetărie premium, estimează pentru acest an afaceri de 1,3 mil. euro, în urcare cu peste 60% comparativ cu 2016. Avansul vine după ce în 2016 afacerile s-au dublat comparativ cu anul anterior, mai ales odată cu deschiderea primului magazin al brandului în mallul Băneasa Shopping City din nordul Bucureştiului.
 
„Deschiderea primului cake shop Grace Couture Cakes în Băneasa Shopping City a venit la cererea clienţilor noştri, şi a fost astfel un pas firesc în dezvoltarea Grace Couture Cakes, dar unul pe care ne-am dorit încă de la înce­put să-l facem la mo­mentul potrivit, cu o selecţie de produse pentru acasă şi în cea mai bună locaţie pen­tru cli­enţii noştri”, ex­plică Alina Sudriu.
 
Investiţia pentru acest punct a fost de aproximativ 60.000 euro, incluzând designul şi realizarea stan­dului, echipamentele frigorifice, pentru locaţie precum şi ex­tinderea laboratorului de producţie, necesară pentru a susţine un flux zilnic de produse.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.01.2017

 
Cuvinte cheie:
atelier
, vanzari
, angajati
, capitala
, prajituri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide