Un start-up pe zi

Un fost manager al Medicover şi-a deschis un restaurant Subway în zona Piaţa Unirii

Un fost manager al Medicover şi-a deschis un restaurant...

Autor: Corina Mirea

26.05.2014, 00:00 1112

Maria Ion, o tânără în vârstă de 31 de ani cu experienţă în vânzări de peste 10 ani în companii precum RCS&RDS, Medlife sau Medicover, a devenit în luna martie francizor al Subway, cel mai extins lanţ de restaurante din lume. Astfel, absolventa de studii economice a deschis în zona Piaţa Unirii fast-food-ul cu numărul 20 al gigantului american de pe piaţa locală. 

„Avem o zonă care ne avantajează, întrucât restaurantul nostru se află la intersecţia mai multor mijloace de transport în comun, precum staţia de metrou Unirii 1, tramvaiele din zona Mitropoliei şi staţiile de autobuz din faţa restaurantului“, spune Maria Ion, acţionar majoritar (cu 55%) al firmei Keep it Simple, cea care operează restaurantul Subway din zona Unirii (potrivit celor mai recente informaţii ale ZF). Trotuarul din Piaţa Unirii, situat între Dâmboviţa şi Bulevardul Unirii, vizavi de Unirea Shopping Center, unde s-a deschis noul restaurant Subway, este unul dintre cele mai tranzitate locuri din Capitală, unde numărul trecătorilor se ridică zilnic la câteva sute de mii în orele de vârf. Mai mult, zona este ferită şi de competitorii direcţi ai lanţului de restaurante cum ar fi KFC şi, în principal, cele mai multe spaţii sunt închiriate de covrigării şi patiserii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO