Un start-up pe zi

Un timişorean de 32 de ani speră la vanzări de un milion de lei cu gogoşeriile Crazy Donut

Bogdan Ciolan, unicul acţionar al firmei Crazy Donut: Şansele de a primi un credit de investiţii în vederea dezvoltării, pentru companii cu varsta de pană în doi ani este zero.

Bogdan Ciolan, unicul acţionar al firmei Crazy Donut: Şansele de a primi un credit de investiţii în vederea dezvoltării, pentru companii cu varsta de pană în doi ani este zero.

Autor: Mihaela Pascari

27.02.2017, 00:06 3643

Bogdan Ciolan, antreprenorul care a fondat în urmă cu doi ani businessul Crazy Donut, ţinteşte afaceri de un milion de lei pentru acest an cu cele trei gogoşerii pe care le deţine, două în Timişoara şi una în Arad.

Sub brandul Crazy Donut funcţio­nea­ză însă şi trei puncte de lucru prin sistem de franciză: două în Arad şi unul în Oradea.

Planurile de extindere ale antre­pre­norului nu se opresc aici, el vrea să mai deschidă anul acesta încă două unităţi proprii. "Ideea a avut la bază dorinţa de a dobandi independenţă financiară, dar şi dorinţa de a fi liber în a mă exprima la propriul job", a spus Bogdan Ciolan, unicul acţionar al firmei Crazy Donut SRL, care administrează brandul cu acelaşi nume. Pană să lanseze propria afacere, tanărul în varstă de 32 de ani a fost manager de proiect, consultant în vanzări sau agent de turism.

Pe drumul antreprenorial Bogdan Ciolan a pornit în 2015, atunci cand a des­chis prima gogoşerie în oraşul său de ori­gine, în care a investit circa 15.000 de euro. Resur­sele au fost investite în echi­pa­men­te, amenajarea locaţiei, chirie, design, logo, dar şi materie primă. "Fiind la înce­put de drum, fără prea multă susţinere fi­nan­ciară şi plecand de la zero într-un busi­ness în care am pus la punct reţeta, bran­dul şi conceptul, începutul a fost timid, dar foarte bine primit de către pu­bli­cul timişorean, depăşind aşteptările noastre".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO