Anuarul Who's who in Business 2015

Anuarul Who’s Who in Business Romania - cei mai importanti 1.000 de oameni din economia romaneasca, aflat la cea de-a opta editie, este catalogul de referinta al top managementului din Romania.

Ca in fiecare an, aproape unu din zece manageri de top din cele mai mari companii locale este schimbat, iar ultimul an nu a facut exceptie: peste 120 de manageri romani si straini au preluat noi roluri de conducere in companii din randul celor mai mari jucatori din economie, iar acestia pot fi usor identificati dupa eticheta de „nou-intrat“ din anuar. Daca o parte dintre ei sunt expati aflati la primul sau mandat, in unele cazuri, la al doilea mandat in Romania, ultimii ani au aratat cum tot mai multi manageri romani reusesc sa ajunga pe cele mai inalte pozitii.

Who’s Who in Business Romania - cei mai importanti 1.000 de oameni din economia romaneasca este un instrument util pentru directorii, antreprenorii sau consultantii in recrutarea de top care vor sa identifice cine sunt oamenii-cheie din companii , fie de la competitie sau din randul potentialilor clienti, iar pentru noua generatie de tineri manageri prezenta in acest catalog reprezinta, poate, un nou obiectiv profesional.



Puteti comanda anuarul completand formularul de mai jos.

 

In cazul comenzilor plasate pe site, editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.
Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.

Pret: 50 lei (TVA inclus)



AFACERI DE LA ZERO