ZF 24

35 de ambarcaţiuni vor concura în prima regată din 2017, în weekendul 20-21 mai. Galerie FOTO

Vedeţi aici poze cu ambarcaţiunile de la regată. Galerie FOTO

Vedeţi aici poze cu ambarcaţiunile de la regată. Galerie FOTO

17.05.2017, 13:19 266

Bucureşti, 17 mai 2017. Sezonul de competiţii de yachting se deschide în acest weekend, cu Intesa SanPaolo Bank Setsail Black Sea Regatta. Aflata la a 2-a editie regata va  stabili noi standarde atât în ceea ce priveşte nivelul competiţiei, impartirea ambarcatiunilor pe clase,  cât şi al evenimentelor organizate pe ţărm. Peste 35 de ambarcaţiuni, din România şi Bulgaria, se anunţă la startul celor două zile de curse.

„Putina lume cunoaste faptul ca yachtingul de competitie in Romania, regatele mai precis, s-au dezvoltat foarte mult in ultimii ani. Daca cu 4-5 ani in uma la startul unei competitii de yacting abia daca se se adunau 15-20 de ambarcatiuni, am ajuns astaza sa depasim ursor 30-35 de ambarcatiuni, multe dintrea acestea foarte performante. Depasim astfel prin aceasta prezenta consistenta la regatele din Romania tari importante din lumea yachting-ului precum Italia, Croatia sau chiar Grecia. Suntem bucurosi ca Scoala de navigatie SetSail contribuie an de an la dezvoltarea acestui sport in Romania.

Regata Setsail va avea două zile de competiţie susţinută, cu o cursă inshore şi una offshore sâmbătă, 20 mai, şi patru curse offshore duminică, 21 mai. In cursul zile de sambata un eveniment de cooking sponsorizat de Coco Rico va pune incercare indemanarea copiilor dar si a mamicilor iar seara o petrecere surpriză va aduce împreună competitorii şi susţinătorii acestora. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO