ZF 24

80 de angajati in primul magazin Decathlon

80 de angajati in primul magazin Decathlon
02.04.2009, 11:32 324

Primul magazine Decathlon, deschis in centrul comercial Militari Shopping Center pe o suprafata de 4.200 de metri patrati are aproximativ 80 de angajati, potrivit informatiilor anterioare ale lui fabrice Beschu, country managerul Decathlon. Pe langa cele 13 marci proprii Passion, Decathlon comercializeaza si marci internationale cunoscute, precum Nike, Adidas sau Puma.

Investitia in magazinul din Militari s-a ridicat la patru milioane de euro si a inclus atat stocul de marfa, cat si amenajarea unitatii. Bugetul pentru viitoarele magazine este de patru milioane de euro pana la sase milioane de euro, im functie de suprafata. In urma cu cateva luni, Beschu anunta un plan de pana la 40 de magazine in urmatorii 10 ani, ceea ce inseamna o investitie de pana la 240 de milioane de euro. In prezent, compania vizeaza doar orasele mari ale tarii, urmand ca pe viitor, in masura in care nivelul de trai va avea un trend ascendant, sa accelereze extinderea.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO