ZF 24

A început cu agăţători de geantă, iar în prezent aşteaptă vânzări de 80.000 de euro

A început cu agăţători de geantă, iar în prezent...

Autor: Mihaela Pascari

29.11.2015, 16:00 1099
Monica Sofron, o antreprenoare care şi-a deschis în urmă cu un an o afacere de vânzări online de accesorii, bijuterii placate cu aur roz, produse dermatocosmetice, produse gour­met fabricate în România, ţinteşte anul acesta afaceri de 80.000 de euro. Magazinul online msm-shop.ro este în prezent administrat prin intermediul Sofron Monica Daniela PFA.
 
„Am pornit cu agăţători de geantă şi pe parcurs am mai adus nişte accesorii utile: accesorii pentru găsit cheile uşor în geantă, portfard cu baterie externă încorporată, alarmă personală, agăţătoare telefon şi cadouri pentru diferite ocazii: bijuterii placate cu aur roz, papioane din lemn, produse dermato-cosmetice, produse gourmet fabricate în România“, spune Monica Sofron.

Anterior, antreprenoarea a lucrat timp de opt ani într-o agenţie de pu­bli­ci­­tate. Ea a pus busi­nessul pe pi­cioa­re cu o investiţie din resur­sele proprii de cir­ca 5.000 de euro pentru pro­dusele importate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO