ZF 24

A început războiul şi la SIF Oltenia. Preşedintele Ciurezu o atacă dur pe reprezentanta grupului BCR-Pogonaru din CA

A început războiul şi la SIF Oltenia. Preşedintele...

Autor: Andrei Chirileasa

26.02.2014, 11:27 849

Preşedintele SIF Oltenia (SIF5), Tudor Ciurezu, susţine, într-un comunicat trimis Bursei de Valori Bucureşti, că Ana Bobîrcă, unul dintre reprezentanţii omului de afaceri Florin Pogonaru în consiliul de administraţie al SIF5, nu a avut mandat din partea societăţii să reprezinte SIF Oltenia în road-show-ul de la New York al BVB şi că declaraţiile pe care ea le-a făcut în faţa investitorilor cu această ocazie ar fi de natură să dezinformeze investitorii.

Ana Bobîrcă le-ar fi spus investitorilor de la New York că managementul SIF Oltenia ia în considerare mutarea sediului din Craiova în Bucureşti, că poartă negocieri privind vânzarea pachetului de acţiuni la BCR şi că acţionarii sunt încurajaţi să participe la AGA pentru a se decide majorarea capitalului social. Ciurezu spune că afirmaţiile sunt false şi că nu există astfel de discuţii la nivelul conducerii SIF Oltenia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO