A început războiul şi la SIF Oltenia. Preşedintele Ciurezu o atacă dur pe reprezentanta grupului BCR-Pogonaru din CA

26 feb 2014 Autor: Andrei Chirileasa

Preşedintele SIF Oltenia (SIF5), Tudor Ciurezu, susţine, într-un comunicat trimis Bursei de Valori Bucureşti, că Ana Bobîrcă, unul dintre reprezentanţii omului de afaceri Florin Pogonaru în consiliul de administraţie al SIF5, nu a avut mandat din partea societăţii să reprezinte SIF Oltenia în road-show-ul de la New York al BVB şi că declaraţiile pe care ea le-a făcut în faţa investitorilor cu această ocazie ar fi de natură să dezinformeze investitorii.

Ana Bobîrcă le-ar fi spus investitorilor de la New York că managementul SIF Oltenia ia în considerare mutarea sediului din Craiova în Bucureşti, că poartă negocieri privind vânzarea pachetului de acţiuni la BCR şi că acţionarii sunt încurajaţi să participe la AGA pentru a se decide majorarea capitalului social. Ciurezu spune că afirmaţiile sunt false şi că nu există astfel de discuţii la nivelul conducerii SIF Oltenia.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
oltenia
, presedinte
, bcr
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide