Acţionarii Romgaz au aprobat distribuirea unor dividende de 990 de milioane de lei

30 apr 2014 Autor: Andrei Chirileasa

Acţionarii producătorului de gaze naturale Romgaz Mediaş (SNG) întruniţi în adunarea generală de luni au aprobat pro­punerea consiliului de administraţie privind distribuirea în acest an a unor dividende totalizând 990,6 mil. lei (222 mil. euro) din profitul obţinut de companie în 2013, care s-a cifrat la 995,5 mil. lei (225 mil. euro).
 
La preţul de ieri de pe bursă, de 34,4 lei/acţiune, randamentul brut din dividende se ridică la aproape 7,5%, iar randamentul net este de 6,3%.
 
 
Acţionarii înregistraţi la data de 16 mai vor beneficia de un dividend brut de 2,57 lei/acţiune, iar ultima zi în care investitorii pot să cumpere acţiuni pentru a beneficia de dividend este 12 mai.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.04.2014

 
Cuvinte cheie:
romgaz
, dividende
, actionari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide