ZF 24

Acţionarul majoritar al Romcab spune că va remedia în perioada imediat următoare incidentele de plată către furnizori

Acţionarul majoritar al Romcab spune că va remedia în...

Autor: Roxana Rosu

23.01.2017, 10:14 317

Incidentele de plată înregistrate de Romcab în ultimele săptămâni au ca principală cauză nivelul redus al încasărilor de la clienţi, compania urmând să-şi achite obligaţiile financiare în perioada imediat următoare, a anunţat Zlotan Prosszer, directorul şi acţionarul majoritar al producătorului de cabluri cu fibră optică Romcab Târgu-Mureş (MCAB) într-un comunicat pe Bursa de Valori.

”Intre 23 decembrie şi 16 ianuarie, Romcab a înregistrat mai multe incidente în Centrala Incidentelor de Plată datorită incapacităţii sale de a aloca sursele necesare pentru acoperirea unor Bilete la Odin prezentate la bancă de către furnizorii noştri. Lipsa de lichiditate s-a datorat în principal nivelului redus de încasări de clienţii companiei, în condiţiile specifice industriei în care activăm, anume majoritatea clienţilor închizându-şi porţile în perioada 15 decembrie-15 ianuarie”, a spus Prosszer.

El a adăugat că în perioada imediat următoare  cursul normal al activităţii clienţilor Romcab se va relua cu consecinţa imediată a reluării plăţilor de efectuat de către aceştia, ceea ce va facilita îndeplinirea obligaţiilor financiare prezente şi viitoare ale Romcab.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO