Acţiunile BRD au urcat în top zece investiţii ale BlackRock, cel mai mare manager de bani din lume

22 mai 2014 Autor: Roxana Pricop

Fondul de investiţii Frontiers Investment Trust, administrat de compania americană BlackRock, cel mai mare manager de bani din lume, a ajuns să deţină plasamente de 6,7 milioane de euro în acţiunile BRD, a doua cea mai mare bancă din România după valoarea activelor.  Banca a urcat astfel în topul celor mai mari zece investiţii ale fondului alături Zenith Bank din Nigeria şi Qatar National Bank.

Fondul este listat pe bursa de la Londra şi avea active de 176 de milioane de lire sterline (217 mil. euro) la finele lunii aprilie, din care 5,1% (11 mil. euro) sunt investite pe bursa de la Bucureşti, potrivit unui raport publicat pe bursa de la Londra.

WikiZF: Profilul companiei BRD

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.05.2014

 
Cuvinte cheie:
crestere
, actiuni
, brd
, investitii
, bani
, manager
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide