ZF 24

Activele Colorom Codlea, scoase la licitatie pentru 7,5 mil. euro

12.04.2007, 13:19 131

Activele fabricii de coloranti Colorom Codlea, aflata in faliment, vor fi scoase la licitatie la 18 mai, la un pret de 24,9 milioane lei (circa 7,5 milioane euro), oferta incluzand un teren de 464 metri patrati, o statie de epurare microbiologica si un baraj de captare a apei din Zarnesti.

Barajul de captare a apei este amplasat pe paraul Turcu, in raza orasului Zarnesti, si serveste la alimentarea cu apa industriala a municipiului Codlea, se precizeaza in anuntul publicat de firma Info-Dip Insolvency Brasov, lichidatorul judiciar al Colorom.

Compania, specializata in fabricarea de coloranti si hartie heliografica, a intrat in procedura de reorganizare judiciara in luna august a anului 2005.

Actionarii Colorom sunt Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), cu 69,66%, SIF Transilvania - 27,1% si persoane fizice in urma Programului de Privatizare in Masa - 3,22%. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO