ZF 24

Actorul Robin Williams a murit

Actorul Robin Williams a murit

Autor: Anna Primac

12.08.2014, 08:02 4653

Poliţia din Marin County, în California (sud-estul Statelor Unite), a explicat într-un comunicat că un "individ de sex masculin a fost declarat mort la ora 12.02, identificat drept Robin McLaurin Williams, în vârstă de 63 de ani, rezident în Tiburon, în California" şi că o cauză probabilă a decesului ar fi "sinuciderea prin asfixiere".

Poliţia a anunţat iniţierea unei anchete "cu privire la cauzele şi circumstanţele decesului", adăugând că actorul a fost văzut ultima dată în viaţă duminică, la ora 22.00, la domicilul său, unde locuia împreună cu soţia.

Potrivit presei americane, actorul suferea de despresie.

La începutul lui iulie, Robin Williams, care a luptat în trecut cu dependenţa de alcool şi de droguri, s-a internat în centrul de tratare a dependenţei Hazelden din Minnesota (SUA), pentru a lua parte la un program de prevenire a dependenţei de alcool.

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy" şi a câştigat un premiu Oscar pentru prestaţia din filmul "Good Will Hunting". Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din filmele "Bună dimineaţa, Vietnam", "Cercul poeţilor dispăruţi" şi "Regele pescar".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO