ADM România, cel mai mare trader de cereale bifează al 7-lea an cu pierderi din ultimul deceniu

7 iun 2017 Autor: Roana Rotaru

Gigantul trader american de cereale ADM România Trading, parte a grupului american cu acelaşi nume, a raportat anul trecut pierderi de 7,1 mil. euro, acesta fiind al şaptelea an din ultimii zece când comerciantul anunţă pierderi pe activitatea din România.

În perioada 2007-2016 ADM a adunat pierderi de peste 125 mil. lei (27,8 mil. euro) şi a fost pe profit în numai 3 ani, în condiţiile în care rulajele anuale ale traderului depăşesc un miliard de lei.

Anul trecut ADM a ajuns la afaceri de 746 mil. euro în 2016, în creştere cu 40% faţă de anul precedent, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, rezultate obţinute cu ajutorul a doar 77 de angajaţi.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
cereale
, romania
, pierderi
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide